Facebook
FOLLOW US
Twitter
FOLLOW US
Youtube
FOLLOW US

COLT

από 17.450 €

Η τιμή αφορά τη βασική έκδοση
Δεν περιλαμβάνονται οι εκπτώσεις, βάσει των προωθητικών προγραμμάτων που είναι σε ισχύ.

Tο νέο Mitsubishi COLT:
Σχεδιάστηκε για την πόλη

Γνωρίστε τον αναγεννημένο αστικό θρύλο. Απολαύστε τη ζωή στην πόλη χωρίς συμβιβασμούς, με το ολοκαίνουριο Mitsubishi COLT, το supermini που έχει σχεδιαστεί για άνεση και ευελιξία στην πυκνή κυκλοφορία των μεγαλουπόλεων. Είναι ο τέλειος σύντροφος στο αστικό περιβάλλον, χάρη στην εξαιρετική συμπεριφορά, τα πλέον προηγμένα συστήματα ασφαλείας και τις τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια, για να διευκολύνουν τον δικό σας τρόπο ζωής.

COLT

Εξωτερικό

COLT Exterior

Κυριαρχήστε στην πόλη

Με την έξυπνη σχεδίαση, τις compact διαστάσεις και την εκλεπτυσμένη του εμφάνιση, το νέο COLT είναι γεννημένο για την πόλη. Η δυναμική του σιλουέτα και οι σπορ πινελιές το καθιστούν ένα τέλειο hatchback για αστικές περιπέτειες. Όπου κι αν θέλετε να πάτε, το νέο COLT θα σας προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε και ακόμη περισσότερα!

Έξυπνα, χαρακτηριστικά φώτα LED

Το νέο COLT διατίθεται με έξυπνα και εξαιρετικά δυναμικής σχεδίασης φώτα LED εμπρός και πίσω. Οι προσεκτικά σχεδιασμένοι προβολείς προσφέρουν μια θερμή δέσμη φωτός που ενισχύει την ορατότητα χωρίς να ενοχλεί τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.

COLT Exterior
COLT Exterior
COLT Exterior
COLT Exterior
COLT Exterior

Κομψό σε κάθε λεπτομέρεια

Από τη δυναμική μπροστινή γρίλια έως και τις μυώδεις πλευρικές λεπτομέρειες, το COLT χαρακτηρίζεται από την εξαιρετικά δυναμική εξωτερική σχεδίαση που κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν.

COLT
Εσωτερικό

Περισσότερη άνεση, μεγαλύτερη ευκολία

Τα καθίσματα του νέου COLT προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη και έχουν σχεδιαστεί για μεγάλη άνεση στην οδήγηση. Διαθέτουν υψηλής ποιότητας επένδυση και ραφή και είναι ιδανικά σχεδιασμένα για ξεκούραστες και στιλάτες καθημερινές μετακινήσεις.

COLT Interior

Ρυθμιζόμενα καθίσματα και χώρος αποσκευών

Για να διασφαλίσουμε ότι θα αισθάνεστε όσο το δυνατό πιο άνετα, τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού ρυθμίζονται σε έξι θέσεις. Το πίσω κάθισμα αναδιπλώνεται για να δημιουργηθεί μεγαλύτερος χώρος αποσκευών. Μπορεί επίσης, να αναδιπλωθεί κατά το ένα τρίτο ή κατά δύο τρίτα, για να είναι εφικτή η μεταφορά μεγάλων αντικειμένων με ιδιόμορφο σχήμα.

COLT Interior

Ψηφιακή οθόνη οδηγού 10 ιντσών

Ο πίνακας οργάνων είναι άμεσα ορατός στον οδηγό μέσα από το τιμόνι. Παρέχει εύκολη πλοήγηση και συγκεντρώνει όλα τα όργανα, τους μετρητές και πολλές σημαντικές πληροφορίες για την οδήγηση και τη λειτουργία του αυτοκινήτου.

Θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τις κρύες μέρες του χειμώνα, από την αίσθηση της ζέστης στο τιμόνι και τα καθίσματα. Για μεγαλύτερη άνεση, έχουν προβλεφθεί ξεχωριστά χειριστήρια για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

COLT Interior
COLT Interior
COLT Interior
COLT Interior
COLT Interior

2 θήκες ποτηριού

COLT Interior

Θήκες θυρών

Έξυπνος χώρος αποθήκευσης

Το νέο COLT είναι ευρύχωρο και πάντα έτοιμο για κάθε αποστολή, με 2 ποτηροθήκες μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων και χώρο αποθήκευσης κάτω από το υποβραχιόνιο. Στο εσωτερικό των θυρών υπάρχουν θήκες με πρόβλεψη για την τοποθέτηση φιαλών 1,5 λίτρου, ενώ στη διάθεσή σας υπάρχει και ντουλαπάκι με χωρητικότητα 8 λίτρων.

COLT Interior

Χώρος αποθήκευσης στο υποβραχιόνιο

COLT Interior

Ντουλαπάκι

Ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά

COLT Interior

Mitsubishi Service Commitment

Το COLT σας παρέχει ηρεμία και σιγουριά με πλήρη 5-ετη εγγύηση. Στη διάθεσή σας βρίσκονται επίσης, εγγύηση μπαταρίας υψηλής τάσης για 8 έτη ή 160.000 χιλιόμετρα, καθώς και 5-ετης οδική βοήθεια (MAP)1.

Το πρώτο COLT παρουσιάστηκε το 1962 και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της Mitsubishi Motors. Με το νέο COLT, η παράδοση συνεχίζεται. Ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά!

Προηγμένο σύστημα Infotainment

Το υψηλής τεχνολογίας ηχοσύστημα περιλαμβάνει οθόνη αφής 7’’ ή 9.3’’ και παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με Smartphone. Σας επιτρέπει να παραμένετε σε διαρκή σύνδεση σε κάθε σας διαδρομή.

Κινητήρες

Το νέο Mitsubishi COLT είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με τρεις διαφορετικούς κινητήρες, δύο βενζίνης και ενός υβριδικού.

Multi-Sense προγράμματα οδήγησης

Επιλέξτε μεταξύ των 3 προγραμμάτων οδήγησης: ECO, SPORT και MY-SENSE. Για πλήρη εξατομίκευση, αλλάξτε τη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και ρυθμίστε τον φωτισμό περιβάλλοντος.

Ευρύχωρο εσωτερικό

Ακόμη και με πέντε επιβάτες στην καμπίνα, το COLT διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών με χωρητικότητα 391 λίτρων. Όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα, δημιουργείται ένας χώρος αποσκευών που φτάνει στα 1.069 λίτρα.

Δυναμική σχεδίαση

Ένας μοναδικός συνδυασμός από έξυπνες, μικρού μεγέθους και σπορ πινελιές καθιστά το COLT, το τέλειο μέσο για την εξερεύνηση της πόλης.

Προηγμένη τεχνολογία ασφαλείας

Τα συστήματα ασφαλείας του νέου COLT σας προσφέρουν ηρεμία, καθώς και τη βεβαιότητα ότι προστατεύεστε σε κάθε σας διαδρομή.

COLT
Τεχνολογία

Εξελιγμένοι κινητήρες για κάθε τρόπο ζωής

Επιλέξτε μεταξύ δύο οικονομικών κινητήρων βενζίνης και ενός υβριδικού κινητήρα βενζίνης με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

COLT PETROL
Μηχανικό

Κινητήρας βενζίνης 1 λίτρου με 5 ταχύτητες, 3 κυλίνδρους, 2ΕΕΚ και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Ο ελαφρύς μικρών διαστάσεων κινητήρας είναι ευέλικτος, οικονομικός και ιδανικός για τον σύγχρονο τρόπο οδήγησης. Χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2.

COLT PETROL
Μηχανικό

Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1 λίτρου με 6 ταχύτητες, 3 κυλίνδρους, 2ΕΕΚ και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Η υπετροφοδότηση επιτρέπει στον μικρών διαστάσεων κινητήρα, να είναι ευέλικτος, οικονομικός και ιδανικός για τον σύγχρονο τρόπο οδήγησης. Χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2.

COLT HYBRID
Αυτόματο

Κινητήρας βενζίνης 1,6 λίτρων με ηλεκτροκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αυτό-φορτίζεται καθώς οδηγείτε. Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτεί το όχημα στις χαμηλές ταχύτητες. Είναι πιο οικονομικός από τους ήπιους υβριδικούς και προσφέρει χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2. Πιο αθόρυβη λειτουργία.

COLT Technology

Smartphone-link Display Audio [SDA]

Η SDA είναι η οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του οχήματος, η οποία έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του ταμπλό. Η οθόνη μπορεί να γίνει επέκταση του smartphone σας μέσω των εφαρμογών Android Auto™ ή Apple CarPlay™.

COLT Technology

Premium ηχοσύστημα BOSE®

Το premium ηχοσύστημα Bose® διαθέτει εννέα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός fresh air subwoofer που έχει συνδεθεί με το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αποδίδει τον φημισμένο πλούσιο ήχο χαμηλής συχνότητας της Bose, χωρίς να περιορίζει στο ελάχιστο τον χώρο αποσκευών.

COLT Technology

Keyless Operation System [KOS]

Αν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ‘approach unlock’ μπορείτε να ξεκλειδώσετε αυτόματα το νέο σας COLT, όταν πλησιάσετε με το κλειδί σε ακτίνα 1 μέτρου. Αν απομακρυνθείτε από αυτή την ακτίνα, το σύστημα θα κλειδώσει αυτόματα το αυτοκίνητο.

Σημείωση: Τo Apple CarPlay είναι σήμα κατατεθέν από την Apple Inc. και είναι καταχωρημένο στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες: www.apple.com/ios/carplay/. To Android Auto και άλλα σχετικά σήματα, έχουν κατοχυρωθεί από την Google LLC. Για περισσότερες πληροφορίες: www.android.com/auto/

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

COLT Safety

Easy Park Assist

Το σύστημα Easy Park Assist του COLT σας βοηθά να σταθμεύετε παντού. Σαρώνει και εντοπίζει χώρους στάθμευσης χρησιμοποιώντας 12 αισθητήρες γύρω από το όχημα και ελέγχει πλήρως το τιμόνι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τα πεντάλ και το λεβιέ ταχυτήτων. Το Easy Park Assist μπορεί να παρκάρει σε κάθετους, παράλληλους και υπό γωνία χώρους στάθμευσης.

COLT Safety

Around View Monitor [AVM]

Το Around View Monitor διευκολύνει το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Οι ενσωματωμένες κάμερες δημιουργούν μια εικόνα του οχήματός σας και του γύρω περιβάλλοντος και την εμφανίζουν στην οθόνη του συστήματος infotainment. Με θέα του οχήματός σας σε 360 μοίρες, η στάθμευση γίνεται μια εξαιρετικά εύκολη διαδικασία.

COLT Safety

Adaptive Cruise Control [ACC] με Stop & Go*

Αυτή η ενεργή τεχνολογία σας βοηθά να διατηρείτε μια απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα. Όταν δεν ανιχνεύεται κανένα όχημα, διατηρείται μια προκαθορισμένη ταχύτητα. Εάν το προπορευόμενο όχημα επιβραδύνει για να σταματήσει, το σύστημα ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα μέχρι να επιτευχθεί πλήρης ακινητοποίηση.

COLT Safety

Rear Cross Traffic Alert [RCTA]

Το σύστημα RCTA έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τον οδηγό να αναγνωρίζει αντικείμενα (πεζούς, ποδήλατα και αυτοκίνητα) που κινούνται πίσω από το όχημα ενώ είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν. Όταν ανιχνεύεται ένα αντικείμενο, εμφανίζεται ένα προειδοποιητικό εικονίδιο και στους δύο καθρέπτες. Εάν το αυτοκίνητο αρχίσει να κινείται προς τα πίσω, θα ακουστεί μια ηχητική προειδοποίηση.

COLT Safety
COLT Safety

Blind Spot Warning [BSW]

Ανιχνεύει την παρουσία κινούμενων αντικειμένων (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες κ.λπ.) στο τυφλό σημείο του οδηγού (έως και 5 μέτρα μακριά από το πίσω μέρος και τις πλευρές του οχήματος). Όταν το σύστημα αναγνωρίσει ένα αντικείμενο, μια λυχνία LED αρχίζει να αναβοσβήνει στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη του οχήματος.

COLT Safety
COLT Safety

Lane Departure Warning [LDW] & Lane Keeping Assist [LKA]

Αυτό το σύστημα αναγνωρίζει τις διαχωριστικές γραμμές στο δρόμο. Όταν είναι ενεργοποιημένο μόνο το σύστημα LDW, αν πατηθεί κάποια από τις γραμμές χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το φλας από τον οδηγό, το σύστημα προειδοποιεί μέσω απτικής ανάδρασης (δόνησης) στο τιμόνι. Εάν ενεργοποιηθεί το LKA, αντί της απλής προειδοποίησης, το σύστημα ελέγχει ενεργά το τιμόνι για να βοηθήσει τον οδηγό να παραμείνει στη λωρίδα.

COLT Safety

Forward Collision Mitigation System [FCM]

Το σύστημα FCM ανιχνεύει την απόσταση από προπορευόμενο όχημα, πεζό ή ποδηλάτη. Εάν προκύψει κίνδυνος σύγκρουσης, το σύστημα θα ενεργοποιήσει μια προειδοποίηση στην οθόνη, καθώς και μια ηχητική προειδοποίηση. Αν πατήσετε το φρένο, αλλά παραμένει ο κίνδυνος, το σύστημα θα εφαρμόσει πρόσθετη ισχύ πέδησης. Εάν δεν πατηθεί το φρένο, το σύστημα θα επιβραδύνει αυτόματα το όχημά σας.

* Το Stop & Go είναι διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις με αυτόματη μετάδοση (περιλαμβάνεται η έκδοση HEV)

COLT
Εξατομίκευση

MULTI-SENSE προσωποποιημένη εμπειρία οδήγησης

Το σύστημα MULTI-SENSE σας επιτρέπει να εξατομικεύετε πολλές από τις ρυθμίσεις του COLT. Επιλέξτε μεταξύ των 3 προγραμμάτων οδήγησης: Eco, Sport και My Sense. Για πλήρη εξατομίκευση, αλλάξτε τη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και ρυθμίστε τον φωτισμό περιβάλλοντος. Μπορείτε επίσης, να εξατομικεύσετε τα γραφικά στον πίνακα οργάνων, μπροστά από τον οδηγό.

Εκφράστε το στιλ σας μέσα από τα 5 ζωηρά χρώματα

Το νέο COLT είναι διαθέσιμο σε μια εκπληκτική σειρά χρωμάτων. Βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει περισσότερο, μέσα από αυτές τις λαμπερές και πολύ κομψές επιλογές.

COLT Personalisation

Onyx Black Metallic

Volcanic Grey Metallic

Sunrise Red Metallic

Artic White Solid

Royal Blue Metallic

COLT Personalisation

Μοναδικό όπως εσείς

Ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητες του δικού σας οχήματος Mitsubishi με τα γνήσια αξεσουάρ της Mitsubishi Motors. Κάθε γνήσιο αξεσουάρ της Mitsubishi Motors είναι κατασκευασμένο με το ίδιο πάθος και την τεχνογνωσία που διατηρούν κάθε όχημα Mitsubishi ασφαλές, ανθεκτικό και με υψηλού επιπέδου απόδοση. Με ακλόνητη δέσμευση για ποιότητα και τέλειο σχεδιασμό, τα αξεσουάρ μας ενσωματώνονται άψογα στο αυτοκίνητό σας, αναδεικνύοντας την αίσθηση, τις δυνατότητες και την υψηλή αισθητική του. Είτε επιλέγετε ξεχωριστά στιλιστικά στοιχεία, επιπλέον προστασία ή βελτιωμένη άνεση, τα γνήσια αξεσουάρ της Mitsubishi έχουν σχεδιαστεί με προσοχή για να αντανακλούν τον μοναδικό χαρακτήρα του οχήματός σας, ενισχύοντας τον ακόμη περισσότερο.

COLT Accessory

Πατάκι χώρου αποσκευών

Με λογότυπο COLT. Εύκολη τοποθέτηση.

COLT Accessory

Σύστημα Travel & Comfort

Πολλαπλά ένθετα είναι διαθέσιμα.

COLT Accessory

Μπαγκαζιέρα οροφής

Πολυλειτουργικός χώρος αποθήκευσης. Μεγέθη: 380 / 480 / 630 λίτρα.

COLT Accessory

Ζάντες αλουμινίου

Πολλές διαστάσεις και σχέδια.

COLT Accessory

Σχάρες ποδηλάτων

Πολλά μοντέλα είναι διαθέσιμα.

COLT Accessory

Λύσεις ρυμούλκησης

Σταθερές, αποσπώμενες, αναδιπλούμενες.

COLT Accessory

Πλευρικά διακοσμητικά

Πολλά χρώματα είναι διαθέσιμα.

COLT Accessory

Διακοσμητικό πόρτας χώρου αποσκευών

Πολλά χρώματα είναι διαθέσιμα.

COLT Accessory

Προστατευτικό εισόδου

Διαθέσιμο και με φωτισμό.

COLT Accessory

Πλευρικοί εκτροπείς αέρα

Μόνο για τα μπροστινά παράθυρα.

COLT Accessory

Κάλυμμα εξωτερικών καθρεπτών

Επιχρωμιωμένο.

COLT Accessory

Διαχωριστικό καμπίνας

Μαύρο με βερνίκι.

COLT Accessory

Υφασμάτινα πατάκια

Comfort ή Elegance.

COLT Accessory

Λαστιχένια πατάκια

 

COLT Accessory

Λασπωτήρες

Εμπρός και πίσω.

COLT Accessory

Επένδυση χώρου αποσκευών

Αναστρέψιμη.

COLT Accessory

Επένδυση χώρου αποσκευών

Αναστρέψιμη.

COLT Accessory

Μπάρες οροφής

Τύπου Wingbar ή Σχάρα Ski και snowboard.

COLT Accessory

 

 

Inform

COLT trim

• Ατσάλινες ζάντες 15”
• Ψηφιακή οθόνη οδηγού 7”
• Cruise control & speed limiter
• DRL στους προβολείς
• Αισθητήρας φώτων
• eCall
• Υφασμάτινα καθίσματα
• Μαύροι - άβαφοι, ηλεκτρικοί θερμαινόμενοι καθρέπτες
• Κάθισμα οδηγού
με ρύθμιση ύψους
• Forward Collision Mitigation
system [FCM]
• Lane Departure Warning [LDW]
• Lane Keeping Assist [LKA]
• Traffic Sign Recognition [TSR]
• Air conditioning
• Ηλεκτρικές κλειδαριές
• Αισθητήρας βροχής
• Κιτ επισκευής ελαστικών

Inform +

• 7 ” Smartphone-link Display Audio
• Ασύρματο CarPlay/Android Auto

COLT trim
COLT trim

Invite+

COLT trim

Επιπλέον της έκδοσης Inform:

• Αυτόματος κλιματισμός
• DRL στον προφυλακτήρα
• Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
• Κάμερα στάθμευσης
• Αισθητήρες στάθμευσης εμπρός & πίσω
• Keyless Operation System [KOS]
• Ασύρματη φόρτιση Smartphone
• Θερμαινόμενο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση
• Θερμαινόμενα καθίσματα

COLT trim
COLT trim

Intense+

COLT trim

Επιπλέον της έκδοσης Invite+:

• Ζάντες αλουμινίου 17”
• Adaptive Cruise Control [ACC]
• Κονσόλα Air με υποβραχιόνιο
• Καθρέπτης με αυτόματη σκίαση
• Auto High Beam [AHB]
• Blind Spot Warning [BSW]
• Επένδυση καθισμάτων από συνθετικό δέρμα/ύφασμα
• Εσωτερικός φωτισμός LED
• Φιμέ κρύσταλλα
• Τσέπη στην πλάτη του καθίσματος
• Μεταλλικό μαύρο σπόιλερ οροφής
• Ρύθμιση ύψους στο κάθισμα του συνοδηγού
• Κεραία Shark fin

Μόνο στην έκδοση HEV

• Λειτουργία Stop & Go στο Adaptive Cruise Control

COLT trim
COLT trim

Instyle

COLT trim

Επιπλέον της έκδοσης Intense+:

• 9.3” Smartphone-link
Display Audio με πλοήγηση
• Ψηφιακή οθόνη οδηγού 10”
• Around View Monitor [AVM]
• Premium ηχοσύστημα BOSE®
• Ηλεκτρικό χειρόφρενο με Auto Hold
• MULTI-SENSE
• Park Assist
• Rear Cross Traffic Alert [RCTA]

COLT trim
COLT trim

MITSUBISHI MOTORS COLT

Διαθέσιμες εκδόσεις
Arrow

Μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα στην Ελλάδα για πιο αναλυτικές πληροφορίες.

Copyright © 2024 Saracakis Λιανική. All rights reserved.
Developed by PowerSite.