Αφοί Σαρακάκη

Η Εταιρεία
Arrow

Με ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα πάνω από έναν αιώνα, είμαστε οι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων που περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανές θαλάσσης, επαγγελματικά οχήματα και μηχανήματα έργου, διεθνών κατασκευαστών παγκοσμίου φήμης.

Λειτουργώντας πάντα με ακεραιότητα και σεβασμό απέναντι στην ιστορία του Ομίλου μας, δίνουμε αποκλειστικά υποσχέσεις που μπορούμε να κρατήσουμε και φροντίζουμε να τις εκπληρώνουμε.

Ο Όμιλός μας ιδρύθηκε το 1922 και εξακολουθεί να διοικείται από την ιδρυτική οικογένεια. Είμαστε ένας δραστήριος οργανισμός και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους ιδιώτες και τους εταιρικούς μας πελάτες καθώς και εκείνους του Δημόσιου τομέα.

Δραστηριοποιούμαστε στην πατρίδα μας την Ελλάδα όπου βρίσκονται οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις ενώ παράλληλα έχουμε φυσική παρουσία μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στην Κύπρο, την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

Η Φιλοσοφία μας

Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της καθημερινής ζωής των πελατών μας. Παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε. Καθώς μας χαρακτηρίζει η ευελιξία, μπορούμε και προσαρμόζουμε τους πόρους και τις προτεραιότητές μας αναζητώντας ευκαιρίες για δημιουργία αξίας. Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε λύσεις και εξατομικευμένες εμπειρίες, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να λειτουργούμε με βιώσιμο τρόπο.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας
Arrow

Οι εγκαταστάσεις του Ομίλου Σαρακάκη βρίσκονται στην Αθήνα Λεωφόρος Αθηνών 71, 104 47 Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 153, 546 45 Θεσσαλονίκη και στο Καλοχώρι, 5o χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας έχουν δομηθεί με σκοπό να σας παρέχουν την μέγιστη άνεση και ευκολία πρόσβασης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Οι ανακαινισμένες εκθέσεις μας προσαρμοσμένες στα πιο πρόσφατα πρότυπα έχουν διαμορφώσει το ιδανικό περιβάλλον προκειμένου να νιώσετε ευχάριστα και άνετα για την επιλογή του νέου σας οχήματος.

Εγγύηση Ποιότητας

Εγγύηση Ποιότητας
Arrow

Στον όμιλο επιχειρήσεων Σαρακάκη, εγγυούμαστε για την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που σας προσφέρουμε. Με συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας για πάνω από 100 χρόνια η εταιρεία μας έχει γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση σας με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια.

Βρισκόμαστε δίπλα σας και πριν και μετά την αγορά του νέου σας οχήματος.

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας και βασιστείτε στην εγγύηση του ονόματος Σαρακάκη.»

Εξυπηρέτηση

Εξυπηρέτηση
Arrow

Το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη έχει υιοθετήσει την πεποίθηση πως η καλή συνεργασία και η προσήλωση σε έναν κοινό στόχο αποτελούν βασικούς παράγοντες για την μελλοντική επιτυχία του Ομίλου μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας διαθέτει επαγγελματισμό, πελατοκεντρική αντίληψη, υπομονή και επιμονή, ενδιαφέρον για συνεχή μάθηση, δυναμισμό και εγρήγορση, ευελιξία και ομαδικό πνεύμα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Oι άνθρωποί μας

Oι άνθρωποί μας
Arrow

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη βασιζόμαστε στις γνώσεις, τις ικανότητες και τις ατομικές προσπάθειες των ανθρώπων μας. Ανεξάρτητα από την θέση στην ιεραρχία, αναγνωρίζουμε ότι η παραμονή μας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου της αυτοκίνησης, οφείλεται στην πίστη, την αφοσίωση και την ομαδική προσπάθεια των ανθρώπων μας.

Copyright © 2023 Saracakis Λιανική. All rights reserved.
Developed by PowerSite.