Facebook
FOLLOW US
Twitter
FOLLOW US
Youtube
FOLLOW US

ASX

από 21.790 €

Η τιμή αφορά τη βασική έκδοση
Δεν περιλαμβάνονται οι εκπτώσεις, βάσει των προωθητικών προγραμμάτων που είναι σε ισχύ.

Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο ASX

Καθίστε στη θέση του οδηγού στο νέο Mitsubishi ASX και σύντομα θα χαμογελάτε. Οι μικρές διαστάσεις αυτού του SUV εξασφαλίζουν ευκολία και άνεση ελιγμών στην πόλη , ενώ στα ευρύχωρα καθίσματα μπορούν να φιλοξενηθούν πέντε επιβάτες. Στη διάθεσή σας βρίσκονται τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, τα οποία θα σας βοηθήσουν να περιηγείστε στην πόλη με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

ASX
Εξωτερικό
ASX Exterior
ASX Exterior

Η δυναμική εμφάνιση φέρνει το ASX στην κεντρική σκηνή

Η εμφάνιση που χαρακτηρίζει όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας μας, αποτελεί τον πυρήνα της στρατηγικής μας σε ότι αφορά τον σχεδιασμό. Η γρίλια DYNAMIC SHIELD προσφέρει μια σπορ, σκληροτράχηλη εμφάνιση που τονίζει την ετοιμότητα του αυτοκινήτου, να κατακτήσει τον κόσμο. Αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί επίσης, μια αίσθηση προστασίας και απόδοσης.

ASX Exterior
ASX Exterior
ASX Exterior

Εξαιρετικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του ASX ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο, με κομψές εξωτερικές λεπτομέρειες, όπως είναι τα μαύρα ή επιχρωμιωμένα πλευρικά προστατευτικά, οι μαύρες ποδιές προστασίας και οι μαύρες ή επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες στα φτερά.

Θα σας βλέπουν και θα τους βλέπετε

Στον στάνταρ εξοπλισμό κάθε έκδοσης του ASX περιλαμβάνονται χαρακτηριστικής σχεδίασης φώτα LED εμπρός και πίσω. Εκτός από την ενεργειακή τους απόδοση, προσφέρουν και εξαιρετική ορατότητα για ασφαλείς και άνετες διαδρομές. Κάθε ημέρα, κάθε εποχή

ASX Exterior
ASX
Εσωτερικό

Η άνεσή σας είναι η προτεραιότητά μας

Τα καθίσματα στο εσωτερικό του ASX έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τη μέγιστη υποστήριξη. Για μια πρόσθετη πινελιά πολυτέλειας, μπορείτε να επιλέξετε τη δερμάτινη επένδυση. Στη διάθεσή σας βρίσκεται επίσης, η δυνατότητα επιλογής ενός ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενου καθίσματος οδηγού.

ASX Interior

Instyle

ASX Interior

Intense

ASX Interior

Inform

Χώρος για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους

Αν και είναι ένα μικρών διαστάσεων SUV, το ASX μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πέντε ενήλικες επιβάτες. Το πίσω κάθισμα μπορεί να αναδιπλωθεί κατά 60:40 ή να μετακινηθεί προς τα εμπρός, για να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερος χώρος αποσκευών.

ASX Interior
ASX Interior
ASX Interior
ASX Interior
ASX Interior

Γεμίζει την καμπίνα με φως

Η πανοραμική οροφή παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 4 ρυθμίσεων και επιτρέπει στο φως του ήλιου να γεμίζει την καμπίνα, δημιουργώντας έναν πιο χαλαρωτικό εσωτερικό χώρο.

Πολλαπλών αισθήσεων εμπειρία που θα ταιριάξει σε κάθε σας διάθεση

Στο εσωτερικό του ASX έχουμε προσθέσει λεπτές πινελιές που θα βοηθήσουν εσάς και τους συνεπιβάτες σας, να απολαμβάνετε μεγάλη ηρεμία. Περιλαμβάνονται τα απαλά καθίσματα, το ηχοσύστημα και ο διακριτικός εσωτερικός φωτισμός.

ASX Interior
ASX Interior

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ 10 ΙΝΤΣΩΝ

Ακριβώς μπροστά από τον οδηγό, βρίσκεται μια έγχρωμη οθόνη πολλαπλών πληροφοριών. Στεγάζει το ταχύμετρο και το στροφόμετρο και σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες, το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης και πολλά άλλα.

Ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά

ASX Interior

Πενταετής Εγγύηση

Η πλήρης 5-ετης εγγύηση σας παρέχει σιγουριά και ηρεμία. Λαμβάνετε επίσης, εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων για τη μπαταρία υψηλής τάσης και 5-ετη πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια (MAP)1.

Προηγμένο σύστημα Infotainment

Το μοντέρνο ηχοσύστημα περιλαμβάνει οθόνη 7 ή 9,3 ιντσών, καθώς και συνδεσιμότητα με Smartphone, για να είστε σε διαρκή σύνδεση σε κάθε σας διαδρομή.

Εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 5 διαφορετικών τύπων μετάδοσης κίνησης. Περιλαμβάνονται οι (plug-in) υβριδικές εκδόσεις με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και τα επακόλουθα οφέλη μειωμένων ρύπων.

Μοντέρνα σχεδίαση

Το Νέας Γενιάς ASX κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν, με τη δυναμική και στιβαρή μπροστινή του όψη, καθώς και με την εντυπωσιακή σχεδίαση πίσω.

Ευρύχωρο εσωτερικό

Με πέντε επιβάτες, μένει επαρκής χώρος για έως και 422 λίτρα αποσκευών. Η χωρητικότητα αυξάνεται κατά 114 επιπλέον λίτρα, όταν μετακινηθεί το πίσω κάθισμα προς τα εμπρός.

Προγράμματα οδήγησης MULTI-SENSE

Επιλέξτε μεταξύ των 3 προγραμμάτων οδήγησης: ECO, SPORT και του πλήρως προσαρμοζόμενου MY-SENSE, το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση του τιμονιού, της απόκρισης του κινητήρα και του φωτισμού της καμπίνας.

Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Μικρό σε διαστάσεις, αλλά μεγάλο σε ασφάλεια. Το ASX είναι εφοδιασμένο με τα νεότερα συστήματα ασφαλείας και άνεσης, όπως είναι το ημι-αυτόνομο σύστημα MI-PILOT.

ASX
Τεχνολογία

Ένας τρόπος μετάδοσης για κάθε τρόπο ζωής

Από κινητήρες βενζίνης μέχρι και (plug-in) υβριδικά συστήματα. Υπάρχει ένα ASX που θα σας καλύψει πλήρως.

Κινητήρας Βενζίνης

Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1 λίτρου.

Η υπερτροφοδότηση κάνει τον μικρών διαστάσεων κινητήρα, ζωηρό, οικονομικό και ιδανικό για οδήγηση στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Mild Hybrid (MHEV)

Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,3 λίτρων.

Ο μικρός ηλεκτροκινητήρας παρέχει υποβοήθηση στην επιτάχυνση και στις συνεχόμενες εκκινήσεις και στάσεις που προκύπτουν σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Συμβάλει σε πιο ομαλές εκκινήσεις, αλλά και στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και της εκπομπής ρύπων.

Hybrid Electric (HEV)

Αυτόματη μετάδοση.

Κινητήρας 1,6 λίτρων και ηλεκτροκινητήρας.

Αυτοφορτίζεται καθώς οδηγείτε. Διαθέτει μικρότερη μπαταρία από το σύστημα PHEV, οπότε τροφοδοτεί το όχημα μόνο στις χαμηλές ταχύτητες. Παρέχει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από τις ήπιες υβριδικές εκδόσεις. Παρέχει επίσης, πιο αθόρυβη λειτουργία.

Plug-in Hybrid (PHEV)

Αυτόματη μετάδοση.

Κινητήρας 1,6 λίτρων και ηλεκτροκινητήρας.

Φορτίζεται μέσω εξωτερικής παροχής ρεύματος. Διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία από το σύστημα HEV, η οποία εξασφαλίζει ταχύτερες διαδρομές με μεγαλύτερη αυτονομία, χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια. Μηδενική χρήση καυσίμου και μηδενικές εκπομπές ρύπων στη λειτουργία EV.

ASX

ASX Technology

Ασύρματη φόρτιση

Απολαύστε την ευκολία που προσφέρει η βάση ασύρματης φόρτισης. Απλά, τοποθετήστε το smartphone σας στην περιοχή φόρτισης και η φόρτισή του θα ξεκινήσει άμεσα.

ASX Technology

Premium ηχοσύστημα BOSE®

Το πολυτελές ηχοσύστημα Bose® διαθέτει εννέα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός fresh air subwoofer που έχει συνδεθεί με το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αποδίδει τον φημισμένο πλούσιο ήχο χαμηλής συχνότητας της Bose, χωρίς να περιορίζει στο ελάχιστο τον χώρο αποσκευών.

ASX Technology

Ηχοσύστημα με οθόνη 9,3 ιντσών Smartphone-Link Display Audio [SDA]

Η SDA είναι η οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του οχήματος, η οποία έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του ταμπλό. Η οθόνη μπορεί να γίνει επέκταση του smartphone σας μέσω των εφαρμογών Android Auto™ ή Apple CarPlay™.

Σημείωση: Τo Apple CarPlay είναι σήμα κατατεθέν από την Apple Inc. και είναι καταχωρημένο στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες: www.apple.com/ios/carplay/.
To Android Auto και άλλα σχετικά σήματα, έχουν κατοχυρωθεί από την Google LLC. Για περισσότερες πληροφορίες: www.android.com/auto/

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ASX Safety

MI-PILOT

Αυτό το ημι-αυτόνομο σύστημα συνδυάζει το Adaptive Cruise Control [ACC] (που διατηρεί την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα) με το Lane Centering Assist [LCA] (που σας κρατά στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας), για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στα μακρινά ταξίδια.

ASX Safety

Lane Centering Assist [LCA]

Το LCA παρακολουθεί τις διαχωριστικές γραμμές στο δρόμο και επεμβαίνει συνεχώς στο τιμόνι, για να βοηθήσει στην παραμονή του οχήματος στη μέση της λωρίδας. Ωστόσο, ο οδηγός πρέπει να κρατά το τιμόνι με τα χέρια του και να έχει την προσοχή του στραμμένη στο δρόμο. Εάν δεν εντοπίσει χέρια στο τιμόνι, το σύστημα ενεργοποιεί μια προειδοποίηση.

ASX Safety

Adaptive Cruise Control με Stop & Go* [ACC]

Αυτή η ενεργή τεχνολογία σας βοηθά να διατηρείτε την ίδια απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, διατηρώντας παράλληλα και την ταχύτητά σας. Θα ακινητοποιήσει το νέο σας ASX αν σταματήσει το όχημα που βρίσκεται μπροστά του και θα το ακολουθήσει μόλις επιταχύνει ξανά.
*Τα Stop & Go και MI-PILOT είναι διαθέσιμα μόνο με την αυτόματη μετάδοση (συστήματα HEV/PHEV)

ASX Safety
ASX Safety

Blind Spot Warning [BSW]

Ανιχνεύει την παρουσία κινούμενων αντικειμένων (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες κ.λπ.) στο τυφλό σημείο του οδηγού (έως και 5 μέτρα μακριά από το πίσω μέρος και τις πλευρές του οχήματος). Όταν το σύστημα αναγνωρίσει ένα αντικείμενο, μια λυχνία LED αρχίζει να αναβοσβήνει στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη του οχήματος

ASX Safety
ASX Safety

Lane Departure Warning [LDW] & Lane Keeping Assist [LKA]

Αυτό το σύστημα αναγνωρίζει τις διαχωριστικές γραμμές στο δρόμο. Εάν κάποια από αυτές πατηθεί χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το φλας από τον οδηγό, το σύστημα προειδοποιεί μέσω απτικής ανάδρασης (δόνησης) στο τιμόνι. Εάν ενεργοποιηθεί το LKA, αντί της απλής προειδοποίησης, το σύστημα ελέγχει ενεργά το τιμόνι για να βοηθήσει τον οδηγό να παραμείνει στη λωρίδα.

ASX Safety

Forward Collision Mitigation [FCM]

Χρησιμοποιώντας ενσωματωμένο ραντάρ και μπροστινή κάμερα, το σύστημα ανιχνεύει την απόσταση από προπορευόμενο όχημα, πεζό ή ποδηλάτη (σε στάση ή εν κινήσει). Εάν προκύψει κίνδυνος σύγκρουσης και παραμείνει αφού πατηθεί το φρένο από τον οδηγό, το σύστημα θα ενεργοποιήσει μια ηχητική προειδοποίηση και θα εφαρμόσει πρόσθετη ισχύ πέδησης. Εάν δεν πατηθεί το φρένο ή πατηθεί ανεπαρκώς, το σύστημα θα επιβραδύνει αυτόματα ή θα ακινητοποιήσει το ASX.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

MULTI-SENSE προσωποποιημένη εμπειρία οδήγησης

Το σύστημα MULTI-SENSE σας επιτρέπει να εξατομικεύετε πολλές από τις ρυθμίσεις του ASX. Επιλέξτε μεταξύ των 3 προγραμμάτων οδήγησης: ECO, SPORT και MY-SENSE. Για πλήρη εξατομίκευση, αλλάξτε τη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και ρυθμίστε τον φωτισμό περιβάλλοντος. Μπορείτε επίσης, να εξατομικεύσετε τα γραφικά στον πίνακα οργάνων, μπροστά από τον οδηγό.

ASX Personalisation
ASX Personalisation

6 δυναμικά χρώματα για να προσωποποιήσετε το όχημά σας

Το ASX είναι διαθέσιμο σε μια εκπληκτική σειρά χρωμάτων. Για να δώσετε το στίγμα σας στο όχημα, επιλέξτε το χρώμα Crystal White με οροφή σε Onyx Black. Μπορείτε επίσης, να επιλέξετε τη διχρωμία ή το χρώμα Sunrise Red.

ASX Personalisation

Charcoal Blue

ASX Personalisation

Crystal White

ASX Personalisation

Onyx Black

ASX Personalisation

Royal Blue

ASX Personalisation

Steel Grey

ASX Personalisation

Sunrise Red

ASX Personalisation

Δημιουργήστε το δικό σας ASX

Κάθε γνήσιο αξεσουάρ της Mitsubishi Motors είναι κατασκευασμένο με το ίδιο πάθος και την τεχνογνωσία που διατηρούν κάθε όχημα Mitsubishi ασφαλές, ανθεκτικό και με υψηλού επιπέδου απόδοση. Η ποιότητα και ο σχεδιασμός τους, ταιριάζουν απόλυτα με το όχημα και βελτιώνουν την αίσθηση, τις δυνατότητες και την εμφάνιση του αυτοκίνητού σας, είτε αφορούν στο στυλ, είτε στην προστασία, είτε στη βελτίωση της άνεσης. Όπως το νέο ASX, έτσι και τα γνήσια αξεσουάρ συνοδεύονται από πενταετή εγγύηση.

ASX Accessory

Μπαγκαζιέρα οροφής

Πολυλειτουργικός χώρος αποθήκευσης. Διαστάσεις: 380 - 480 - 630 λίτρα

ASX Accessory

Τροχοί από κράμα αλουμινίου (17” ή 18”)

Πολλαπλά σχέδια. Διαθέσιμοι για καλοκαιρινά ή χειμερινά ελαστικά.

ASX Accessory

Αρθρωτή προστασία χώρου αποσκευών

Εύκολη τοποθέτηση.

ASX Accessory

Πλευρικά σκαλοπάτια

Κομψά και λειτουργικά.

ASX Accessory

Διακοσμητικό πόρτας χώρου αποσκευών

Μαύρο ή Ασημί.

ASX Accessory

Ασύρματος φορτιστής

Επαγωγική φόρτιση για smartphone.

ASX Accessory

Προστατευτικό εισόδου

Πολλά σχέδια είναι διαθέσιμα. Διατίθεται και με φωτισμό.

ASX Accessory

Σχάρες ποδηλάτων

Έως και 3 ποδήλατα. Διάφορα μοντέλα είναι διαθέσιμα.

ASX Accessory

Λύσεις ρυμούλκησης

Σταθερή, αποσπώμενη, αναδιπλούμενη.

ASX Accessory

Πλευρικοί εκτροπείς αέρα

Μόνο για τα μπροστινά παράθυρα.

ASX Accessory

Προστατευτικό χώρου αποσκευών

 

ASX Accessory

Διακοσμητικό πόρτας χώρου αποσκευών

Piano Black ή Brushed Silver.

ASX Accessory

Λασπωτήρες

Για τους εμπρός και πίσω τροχούς.

ASX Accessory

Υφασμάτινα πατάκια

Comfort και Elegance.

ASX Accessory

Λαστιχένια πατάκια

 

ASX Accessory

Διαχωριστικό

Με μαύρη επένδυση.

ASX Accessory

Μπάρες οροφής

Τύπου Wingbar.

Inform

ASX trim

• Ζάντες flex 17”
• Αναλογικός πίνακας οργάνων με οθόνη 4,2’’
• 7” Smartphone-link Display Audio (SDA) + DAB
• Air conditioning
• Cruise control & speed limiter
• Αισθητήρες στάθμευσης εμπρός & πίσω
• Προβολείς LED
• Θερμαινόμενοι καθρέπτες
• Υφασμάτινη επένδυση
• Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση PET

• Forward Collision Mitigation System (FCM)
• Lane Departure Warning (LCA)
• Lane Keeping Assist (LKA)
• Κάμερα στάθμευσης
• Traffic Sign Recognition (TSR)
• eCall

ASX trim
ASX trim

Invite+

ASX trim

Επιπλέον της έκδοσης Inform:

• Αυτόματος κλιματισμός
• Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
• Σύστημα εισόδου & εκκίνησης χωρίς κλειδί (KOS)
• Αισθητήρας βροχής
• Πίσω τζάμια υψηλής σκίασης
• Ράγες οροφής
• Θερμαινόμενο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση
• Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά

Ειδικός εξοπλισμός HEV:

• Ψηφιακή οθόνη οδηγού 7”
• Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι/θερμαινόμενοι καθρέπτες

ASX trim
ASX trim

Intense+

ASX trim

Επιπλέον της έκδοσης Invite+:

• Ψηφιακή οθόνη οδηγού 10”
• 9.3” SDA + πλοήγηση
•Ζάντες αλουμινίου 18’’• 2 πρίζες USB πίσω
• Υφασμάτινη/δερμάτινη επένδυση
• Καθρέπτης με αυτόματη σκίαση
• Αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων (AHB)
• Επιχρωμιωμένες εσωτερικές λεπτομέρειες
• Ηλεκτρικό χειρόφρενο με αυτόματη συγκράτηση φρένου
• MULTI-SENSE
• Καθίσματα επιβατών με ρύθμιση ύψους
• Adaptive Cruise Control (ACC)
• Blind Spot Warning (BSW)
• Shark fin κεραία
• Αποτροπή υπερβολικής ταχύτητας

ASX trim
ASX trim

Instyle

ASX trim

Επιπλέον της έκδοσης Intense+:

• MI-PILOT με Lane Centering Assist
• BOSE® Premium ηχοσύστημα με 9 ηχεία
• Επαγωγικός φορτιστής smartphone
• Επένδυση από μαύρο δέρμα
• Ηλιοροφή (χωρίς ράγες οροφής)
• Οσφυϊκή στήριξη (οδηγός)

ASX trim
ASX trim

MITSUBISHI MOTORS ASX

Διαθέσιμες εκδόσεις
Arrow

Copyright © 2024 Saracakis Λιανική. All rights reserved.
Developed by PowerSite.