Νέα & Προσφορές

Tα νέα Honda Jazz e:HEV & Jazz Crosstar Παρουσιάστηκαν Επίσημα στην Ελλάδα
Arrow

Tα νέα Honda Jazz e:HEV & Jazz Crosstar Παρουσιάστηκαν Επίσημα στην Ελλάδα

Εντυπωσιακή και πολύ επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη για την παρουσίαση των νέων Honda Jazz e:HEV και Jazz e:HEV Crosstar στην Ελλάδα. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο του The Ellinikon Experience Centre, του μεγαλύτερου και πιο τεχνολογικά προηγμένου κέντρου επισκεπτών στο είδος του!

Οι συνεργάτες και οι δημοσιογράφοι του αυτοκινήτου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της Honda και να ενημερωθούν αναλυτικά για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το προηγμένο υβριδικό τους σύστημα καθώς και για τις σημαντικές βελτιώσεις σε θέματα ασφάλειας, premium σχεδιασμού, ευρυχωρίας και επιδόσεων που φέρουν τα νέα ανανεωμένα από κάθε άποψη Honda Jazz e:HEV και Jazz e:HEV Crosstar.


Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση των τάσεων της αγοράς του αυτοκινήτου τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και οι ανακοινώσεις για την πορεία και τη στρατηγική της Honda όσον αφορά τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρωτοπορία και την αξιοπιστία της μάρκας, κάτι που ενισχύεται από την τεχνολογική της υπεροχή στο υβριδικό σύστημα που εφαρμόζει στην εξηλεκτρισμένη γκάμα της, αλλά από τις διαδικασίες που ακολουθεί σε όλο τον κύκλο ζωής των οχημάτων καθώς και στην ανακύκλωση των μπαταριών τους.


Oι σημαντικές ανανεώσεις των νέων Honda Jazz e:HEV και Honda Jazz e:HEV Crosstar βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις δεσμεύσεις της Honda για ανθρακική ουδετερότητα έως το 2050 και μηδενικές ανθρώπινες απώλειες σε ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται οχήματά της.


Την εκδήλωση προλόγισε η Μαρία Ξυτάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη ενώ ακολούθησαν με τις τοποθετήσεις τους οι: Δήμητρης Κανατάς, Business Unit Director του Automotive Consumer Solutions, Κωσταντίνος Στέφας, Marketing Supervisor Cars Division και Τηλέμαχος Λεύκαρος, Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων και Τεχνικής Υποστήριξης.


Όλη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ελαχιστοποίησης των παραγόμενων απορριμμάτων ενώ εφαρμόστηκαν #zerowaste πρακτικές ακόμα και στην ανακύκλωση των αποτσίγαρων σε συνεργασία με τη Gigaret Cycle και το #gopafree project.


H παρουσίαση έκλεισε με cocktail και δυνατή μουσική που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ τους καλεσμένους που διασκέδασαν!

Copyright © 2024 Saracakis Λιανική. All rights reserved.
Developed by PowerSite.